Quintus kan de rest van dit seizoen niet langer beschikken over Jordan Beukman. De
22-jarige opbouwspeler heeft besloten per direct te stoppen bij de Westlandse
eredivisieclub. Een gemis voor trainer/coach Neso Saponjic, die de atletische schutter
met veel sprongkracht hard nodig heeft in zijn formatie.
De in Rotterdam geboren Beukman begon bij DWS Schiedam en werd na drie jaar
aangetrokken als jeugdtalent door BENE-Leagueclub Volendam. Vervolgens kwam hij naar
Quintus waar hij werd verenigd met trainer Geert Hinskens die hij kende uit zijn periode bij
Volendam.
Beukman over zijn ogenschijnlijk abrupte beslissing: ,,Ik was al maanden ongelukkig. Dat
had niets met het team te maken of met de trainers. Het speelde al langer. Ik ben er aan het
begin van dit seizoen achter gekomen, dat mijn prioriteiten verschoven zijn. Zodanig dat ik
geen plezier meer uit het handballen haal. Ik heb jaren de sport op nummer 1 gezet en er heel
veel dingen voor opgegeven”, zegt Beukman.
STEEDS LASTIGER
,, Maar nu heb ik niet meer het plezier en de motivatie om dat op te brengen. Handbal moet je
gelukkig maken en je moet met plezier naar de sporthal gaan”, vervolgt hij. ,,Dat gevoel was
weg, vooral ook omdat ik graag andere zaken in mijn leven wil ontdekken en ook andere
sporten wil proberen. Dat gevoel werd alleen maar sterker toen ik ging werken. Daarnaast
begon ik het steeds lastiger te vinden om de verplichtingen van een aantal keren per week
trainen op te brengen. Ik wil al langere tijd lekker trainen waar, hoe lang en wanneer ik dat
zelf zou willen.”


Na meerdere gesprekken met coach Neso Saponjic heeft Beukman in goed overleg besloten te
stoppen, omdat geluk op 1 staat. ,,Ook Neso vindt dat er een team moet staan dat met passie
en plezier naar Quintus komt. Dat kon ik niet meer opbrengen. Na een goed gesprek kwamen
we tot de conclusie dat het beter is om niet langer ongelukkig op deze manier door te gaan.
Een lastig besluit, maar op dit moment wel het beste.”
AD SPORT/PETER LOTMAN

Het grootste nieuws bij QUINTUS voorafgaande aan het duel met Opleidingsteam Aalsmeer was het plotselinge stoppen van Jordan Beukman. De atletische opbouwspeler zat de laatste weken al niet zo lekker in zijn vel en besloot, hopelijk voorlopig, het handbal even vaarwel te zeggen.

Coach Neso Saponjic: ,,Het is een privé-beslissing die we moeten respecteren. Hij had niet meer de energie en de drive om door te gaan. We hebben een goed gesprek samen gehad en toen is de knoop doorgehakt. Jammer, maar het is niet anders.”

Het zit Saponjic en Quintus wat dat betreft niet mee. ,,Wij worden de laatste anderhalve maand zwaar geplaagd door veel blessures, zieken en spelers die het privé zwaar hebben op dit moment. Daardoor verkeren we even in een lastige situatie. Maar we bewaren de rust en houden het geloof in ons proces. Het team blijft voorop staan.”

Tegen Aalsmeer toonden de adepten van Saponjic in elk geval een enorme strijdlust, die uiteindelijk niet resulteerde in een punt. De thuisclub pakte met 31-30 de volle winst. ,,Maar wij hadden zeker een punt verdiend”, viel in het Westlandse kamp te beluisteren.

In de eerste helft beschikte Quintus regelmatig over een voorsprong: 6-9, 9-11 en 10-12. Maar bij de rust was de partij bij 15-15 toch weer in evenwicht. Die balans bleef bestaan tot 22-21, maar vanaf dat moment nam Aalsmeer onder aanvoering van de uitblinkende Kevin Hooijman het initiatief. De routinier scoorde niet alleen 8 keer, maar was ook de stimulator binnen het jonge opleidingsteam van trainer/coach Celine Michielsen.

Bij 30-25, tien minuten voor tijd, leek de partij beslist, maar Quintus kende nog een laatste opleving. Nick Schot (fraai achterwaarts aangespeeld door Timo Blom), Troy Oranje (subtiele lob), René de Bakker (beheerst uit de rechterhoek) en de weer gedreven spelende Timo Blom zorgden bij 31-30 voor de aansluiting.

Juist in die fase verrichtte doelman Cas van der Harst, die een ongelukkige wedstrijd keepte, wél een aantal sterke reddingen. De gelijkmakende treffer viel echter net niet en dat zorgde na het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechters Marc Vriends en Thijs van den Bosch voor grote teleurstelling bij de Westlanders.

Opvallend was dat Saponjic een beroep had gedaan op de lange centrumverdediger Jelle Melkert, die in de dekking een prima partij speelde. Marnix Roos, die 9x scoorde liet een aantal fraaie acrobatische acties zien en was officieus de MVP bij Quintus.

OVERTUIGENDE OVERWINNING OP HVBS VAN DAMES 2

Dit weekend stond de partij tegen HVBS-1 op het programma.
Het team uit Bunschoten/Spakenburg stond één treetje lager op de ranglijst.
We verwachtten een mooie partij en dat zagen we zeker terug in de wedstrijd.

Beide teams waren gretig en in de eerste helft bleef het spannend. Na de rust kon HVBS het tempo niet genoeg bijhouden, waardoor er snelle breaks gelopen konden worden en er meer ruimte kwam om vrijuit te spelen. De eindstand van 36-19 was een mooi en overtuigend resultaat van een sportieve wedstrijd.

Van 29 november tot en met 17 december organiseren Denemarken, Zweden en Noorwegen samen het wereldkampioenschap dameshandbal. Oranje doet daar ook in mee en is ingedeeld in een poule met Argentinië, Congo en Tsjechië. Nederland speelt haar voorronde en hoofdgroep poule in Frederikshaven (Denemarken).

In de selectie van bondscoach Per Johanson zijn ook een vijftal speelsters opgenomen, die in het verleden bij Quintus hebben gespeeld: Kelly Vollebregt (Nantes-Frankrijk), Kelly Dulfer (Bietigheid-Duitsland), Rinka Duindam (Györi-Hongarije), Tamara Haggerty (Debreceni Vasustas SC – Hongarije) en afgelopen week is ook Yvette Broch (Györi-Hongarije) toegevoegd, nadat ze zich weer beschikbaar gesteld heeft.

Op het WK zijn tickets te verdienen voor de Olympische Spelen en voor de Olympisch Kwalificatie toernooien richting de Spelen van komende zomer in Parijs. De wedstrijden zijn te zien op VIAPLAY.

Jan van Kester

Foto’s: Dennis Jouvenaar

Sofia van Lieshout (lid van onze DA-selectie) speelt op dit moment met de Braziliaanse jeugdselectie U17 mee op het Kampioenschap voor Zuid en Centraal Amerika. Sofia had deze mogelijkheid, omdat ze over een dubbel paspoort beschikt. Sofia haar moeder is namelijk Braziliaans. Sofia spreekt zelf vloeiend Portugees.

Nadat Sofia bij Nederland was afgevallen voor een Oranje jeugdselectie, heeft ze haar kansen om voor Brazilië te kunnen uitkomen verkend. Zo heeft ze bij een familiebezoek deelgenomen aan een trainingsstage en daar heeft ze de trainers weten te overtuigen van haar kwaliteiten.

Deze uitverkiezing biedt haar de unieke kans om internationale ervaring op te doen in een unieke omgeving. Brazilië probeert zich bij dit kampioenschap te plaatsen voor het jeugd Wereldkampioenschap en kan daar Nederland tegenkomen, dat zich afgelopen zomer in Montenegro al wist te plaatsen voor het WK. Beelden van dit continentale kampioenschap zijn te vinden op Youtube: https://www.youtube.com/@HandballSCAmerica.

Zaterdagavond bereikte ons het tragische bericht dat ons oud-spelend lid en voormalig kaderlid Johan Zwinkels plotseling was overleden op zijn tuin in Nootdorp. Velen van ons herinneren Johan nog als zoon van ons erelid Geert Zwinkels, wiens foto nog op de kleedkamerdeur van hal 1 prijkt.

Johan begon als jeugdlid bij de handbal, naast zijn lidmaatschap van  de Heulse zeeverkenners. Hij werd later keeper en groeide door naar de herenselectie in het seizoen 1984-’85. Op latere leeftijd ging hij samen met zijn broers Ruud en Aad spelen in een breedtesportteam (heren 6), waar ik nog met hem samengespeeld heb. Persoonlijk herinner ik me daarbij nog een nat en modderig veldhandbaltoernooi in het Limburgse Brunssum georganiseerd door Wim Alleblas.

Voor Johan gold echt “zo vader zo zoon”. Hij werd actief als kaderlid, coach, jeugdleider en (keepers)trainer. Zijn positivisme en enthousiasme droegen altijd bij aan een fantastische sfeer bij de jeugd en goede prestaties. Johan dacht even als zijn vader Geert altijd in oplossingen. Door gebrek aan zaalruimte werden de keeperstrainingen georganiseerd in de schuur aan de Heulweg. In die jaren was Heulweg 61 het zenuwcentrum van de groeiende jeugdafdeling van toen nog Van der Voort-Quintus na opening van de Van der Voort-hal.

Later was Johan betrokken bij het starten van de ochtendtrainingen samen met Wim de Bakker voor schooltijd. Ook hier speelde het tekort aan zaalruimte een rol.

Johan had altijd volop ideeën om de jeugdopleiding te verbeteren. Zo introduceerde hij samen met Ewald van Kouwen het Atlethic Skills Model (ASM) bij Quintus voor de lichting spelers, waarin zijn zoon Jack speelde. Hun jonge spelers kregen naast handbal, ook training in andere sporten o.a. judo. Ook legde zij het accent bij de begeleiding op “positief coachen” zowel langs het veld als door de ouders. Zij waren hun tijd in feite al ver vooruit. Ook zijn zoon Jack en dochter Judy hebben zich enige tijd ingezet in de geest van hun opa voor de handbaljeugd van onze club.

Nadat Johan in De Lier en later in Nootdorp hortensia’s ging kweken, werd zijn aanwezigheid op Quintus wat minder, maar zijn liefde voor handbal en onze club verdwenen nooit!

We wensen als Quintus handbal zijn vrouw Mariska, zijn dochter Judy en zoon Jack, zijn verdere familieleden (broers, zussen en moeder) en zijn vele vrienden. We wensen iedereen veel sterkte en kracht om dit verlies te verwerken. We zijn dankbaar voor wat hij in het verleden voor onze club gedaan heeft.

Laat de leegte, die zijn overlijden achter laat, zich vullen met mooie herinneringen. Eén er ervan is zijn altijd aanwezige brede lach, zie onderstaande foto. Op deze foto heeft hij zijn kleinkind Scott op de arm. Scott heeft hier de pet van opa Geert op zijn hoofd.

Voor meer info verwijzen we naar de bijgesloten overlijdenskaart. Hierbij de belangrijkste info van de kaart.

Johan is thuis, alwaar gelegenheid is om afscheid te nemen in de schuur van zijn geliefde tuin, op vrijdag 24 november tussen 18.30 uur en 20.30 uur.

De crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.

Correspondentieadres: Familie Zwinkels, Langelandseweg 10, 2631 PS Nootdorp

Jan van Kester

Quintusvrouwen speelden een vlotte partij tegen koploper VOC Amsterdam. Het team van coach Rolf Schulte kende een flitsstart met een 5-1 voorsprong binnen vijf minuten. Collega Rachel de Haze nam onmiddellijk een time-out en in het verloop van de eerste helft werden de verhoudingen alweer rechtgetrokken. Na de 11-11 ruststand werd het uiteindelijk 22-26 voor VOC, dat over de hele linie gezien de betere ploeg was. Judith van der Helm raakte in het begin al geblesseerd aan haar knie bij een van haar vele doelpogingen. Dat scheelde aanzienlijk in de schotkracht van de thuisclub. Teamgenoot Jara Datthijn nam de rol van formidabele schutter echter geruisloos over. De makkelijk springende en scorende opbouwspeelster kwam in totaal uit op 11 doelpunten. Bovendien verzette zij bergen werk in de verdediging en was ook in aanvallend opzicht de gangmaker van de Heulse formatie.

,,Het was heel zwaar en ja, aan het einde zat ik er wel een beetje doorheen”, gaf de uitblinkster toe. ,,Maar ik heb lekker gespeeld en ook als team hebben we het goed gedaan tegen deze sterke tegenstander”, waarna de vrolijke Datthijn met bebloed shirt snel ging douchen. Officieus werd zij door ons uitgeroepen tot Vrouw-van-de-Wedstrijd!

Bij 15-15, 16-17 en zelfs bij 18-20, twaalf minuten voor tijd, had Quintus nog kans op meer dan een nederlaag. Althans, dat leek zo. Het was optisch bedrog, want VOC had vervolgens in de slotperiode de touwtjes stevig in handen. Rozemarijn Alderen, Daphne Luchies en Sophie Buijs schoten hun ploeg naar 20-25 en dat was de genadetik voor Quintus. Twee breaks van Jill van den Berg en Esmee Verbeek konden alleen de eindstand met 22-26 nog wat dragelijker maken. Een groot compliment verdiende óók, naast Jara Datthijn, keepster Lois van Ruijven, die veel zekere doelpunten van VOC voorkwam met knappe reddingen.

Doelpunten: Jara Datthijn (11), Judith van der Helm (3), Tess van der Knaap (2), Mirthe de Jong (1), Phoebe Muller (1), Jill van den Berg (1), Nina Koers (1), Esmee Verbeek (1) en Alyssa Schaap (1). Bij VOC waren Alieke van Maurik (ex Quintus) en Jalisha Loy, beiden met 4 treffers, de beste schutters.

DAMES 2 ZET EINDSPURT IN EN WINT

Zaterdagavond speelde Dames 2 tegen VZV in ’t Veld.

Het zou een mooie partij kunnen worden; Quintus zinde op een overwinning om dichter bij de hogergeplaatste VZV te komen. Vanaf de start was het een snel en plezierig spel om naar te kijken. Van beide kanten waren er mooie acties, maar bij rust ging Quintus met een 16-12 achterstand naar de kleedkamer. Na de rust bleven beide teams over en weer puntjes pakken. Quintus kwam in de laatste fase met prachtige schoten en acties op een gelijkspel 28-28, In de laatste 5 minuten werd de wedstrijd beslist 29-28, 29-29, 29-30, 29-31, 30-31 naar 30-32. Een mooie en waardige overwinning van een ontzettend leuk team met heel veel talenten op verschillende posities. Volgend weekend staat de wedstrijd met, één punt lager geplaatste club, HV Bunschoten-Spakenburg op het programma. Wederom een spannenede partij in Kwintsheul!

Begeleiding:
Jan van Kester (coach), Nicole van Boles (assistent coach), Claudia van Zundert (verzorging) en Tess Witters (keepersbegeleiding)

Het mooiste moment van de avond viel niet tijdens maar ná het duel tussen Quintus en Tachos te beleven. Scheidsrechter Carla van Dijk kreeg na afloop de Gouden Fluit uitgereikt voor 40 jaar actief zijn als arbiter. Ze werd gloedvol toegesproken en kreeg alle waardering die haar volkomen terecht toekomt.

Quintus HS1 – Tachos HS1

Aan het begin van het seizoen behoorden beide ploegen tot de titelkandidaten in de eredivisie. Samen met Arnhem en BFC zouden zij de strijd aangaan om de ereplaatsen. Daar was in de Eekhouthal zaterdag niets van te merken. Waar Arnhem en BFC de punten wekelijks bij elkaar spelen, zijn Quintus en Tachos voorlopig wel afgehaakt. Niet alleen vanwege de nederlagen en de verliespunten, maar vooral ook door het vertoonde spel.

WORSTELING

Het was van het begin tot het einde een worsteling voor de Westlanders. Veel acties mislukten, heel veel schoten werden óf gestopt door prima keepende Milan van der Bruggen óf belandden op het houtwerk. Maar wat nóg erger was: de meeste schoten leken zo maar lukraak afgevuurd zonder dat daar een spelopvatting achter stak. Veel individuele acties, een hoop gerommel door de vijandelijke verdediging, maar vrijwel nooit een vloeiende combinatie.

Op die manier kwam Quintus via 7-7 op een 7-10 en 9-13 achterstand zonder dat ook de gasten uit Waalwijk voor oogstrelend spel zorgden. Ook zij bezondigden zich nogal eens aan onhandige worstelpartijtjes in de Heulse defensie.

Ging er dan niets goed? Jawel, hoor, de overtalsituatie tegen het einde van de eerste helft werd prima uitgespeeld. Waarbij Youri Schutte vanuit de rechterhoek tweemaal heel subtiel de bal over de doelman tilde. Ook benutte de linkshander keurig de toegekende strafworpen. Zijn beheerste spel maakte indruk.

BEKEKEN SPEL

De 12-14 achterstand deed al het ergste vrezen en dat werd na het wisselen alleen nog maar bevestigd. Af en toe kwam de gevaarlijkste speler van Tachos, Max Voermans, binnen de lijnen. Zijn bekeken spel én zijn geraffineerde schoten zorgden ervoor dat zijn team bij 14-19 en 18-23 regelrecht op de overwinning afstevende. Ook een compliment voor Espen Klomp, die het als rechtshander op de rechteropbouwplaats niet makkelijk had, maar toch steeds voor veel gevaar zorgde met zijn acties. Hij kreeg daarbij flink wat klappen, maar bleef vrolijk lachend doorspelen.

Bij 18-20 en 21-24 kende Quintus, met nog tien minuten op de klok, even een opleving toen de onvermoeibare Timo Blom en Nick Schot trefzeker waren. Maar te veel spelers gaven dit keer niet thuis, waardoor het voor een evenmin briljant spelend Tachos een koud kunstje was om de partij definitief met 24-27 naar zich toe te trekken.

WEDSTRIJDRAPPORT

Amusementswaarde (**): Te veel fouten en te veel missers om echt op het puntje van je stoel te zitten. Voor top eredivisie was dit te weinig om de toeschouwers te vermaken.

Scheidsrechters (****): Zoals al het hele seizoen krijgen Carla van Dijk en Yvonne Wijtenburg opnieuw vier sterren. De waarnemers en spelregelkenners zullen zich wel eens achter de oren krabben over de toelaatbaarheid van bepaalde acties. Maar zij zorgen er in elk geval altijd voor dat er tempo in een wedstrijd zit en dat er niet gezeurd wordt over futiliteiten. Voor hun hele oeuvre krijgen ze van ons vijf sterren voor al die jaren scheidsrechtersplezier.

Bijzonderheden: Tido Bierkens (Tachos) kreeg na tien minuten een directe rode kaart na een ongelukkige botsing met Timo Blom. Ques Canninga, net terug van een blessure, viel uit met een kwetsuur aan de enkel. Keeper Milan van der Bruggen van Tachos was voor ons de Man-van-de-Wedstrijd.

Doelpunten Quintus: Youri Schutte (5), Timo Blom (5), Marnix Roos (3), Troy Oranje (3), Ricardo Holman (3), Nick Schot (2), Jordan Beukman (2) en René de Bakker (1).

Doelpunten Tachos: Max Voermans (5), Espen Klomp (5), Nick Veltman (4), Bram van Roon (3), Luc van Ommen (3), Tido Bierkens (2), Joep Hamers (1), Lars Hijstek (1), Michiel de Folter (1), Hans van Roessel (1) en Christiano Olivacce (1).

AD SPORT/PETER LOTMAN

Zondag 12 november speelde Dames 2 tegen de koploper Wijhe ’92. De dames van Quintus speelden vanaf het begin goed en gedreven tegen de koploper in de eerste divisie. Aan beide kanten kwamen er mooie kansen en waren er fraaie doelpunten te zien. De teams bleven de hele wedstrijd bij elkaar in de buurt. In de laatste fase van de wedstrijd krabbelden beide partijen er steeds een doelpuntjes bij, waardoor de stand van 26-26, 27-27, 28-28, 29-29, 30-30 naar 31-31 kroop.
Een super spannende eindfase met tactische time-outs zorgde ervoor dat iedereen op het puntje van zijn stoel zat. De overwinning was vlakbij, maar helaas scoorde Wijhe in de laatste 10 seconde nog een doelpunt, waardoor de punten helaas niet in Kwintsheul bleven, maar mee zijn gegaan met Wijhe ’92.
Wat wel in Kwintsheul is gebleven is het vertrouwen in het team en de ervaring van de mooie pot handbal.
De begeleiding bestond uit: Jan van Kester (coach) , Britt Maarschalkerweerd (assistent), Ken van Hasselt (keepers) en Claudia van Zundert (verzorging)

Quintusvrouwen wonnen met 23-27 bij E&O in Emmen. Het team van coach Rolf Schulte had een flitsstart met een 0-6 voorsprong door uitblinkster Judith van der Helm (3x), Mirthe de Jong (2) en Esmee Verbeek. De thuisclub nam direct een time-out, maar de Westlandse formatie gaf die marge niet meer uit handen. Esmee Verbeek, Judith van der Helm en Jara Datthijn hielden hun ploeg steeds op een voorsprong van zes, zeven doelpunten.

Totdat Quintus wat terugviel en de thuisclub via 16-20 en 18-20 kon aanhaken bij 20-20. Nina Koers, Mirthe de Jong en Jara Datthijn zorgden vervolgens voor wat lucht bij 20-23. Schulte nam een time-out en door een serie treffers van Judith van der Helm werd toch nog met 23-27 de volle buit binnengehaald.

Doelpunten Quintus: Judith van der Helm (12), Esmee Verbeek (4), Jara Datthijn (4), Mirthe de Jong (3), Lynn Zwinkels (1), Stacey Zuiderwijk (1), Nina Koers (1) en Tess van der Knaap (1).

Quintus HS1 moet voorlopig afhaken in de strijd om de eerste plaats. Het team van coach Neso Saponjic verloor in Beek met 31-25 van BFC en op die nederlaag viel niets af te dingen. In het eerste half uur hielden de Westlanders nog gelijke tred met de thuisploeg via 7-7 en de 14-14 ruststand. Direct na het wisselen ging het snel mis met Quintus. Binnen tien minuten was het 22-16 en dat verschil was niet meer te overbruggen tegen de sterk spelende Limburgers. Via 28-20 werd het uiteindelijk 31-25 in de wetenschap dat er even pas op de plaats moet worden gemaakt.

Coach Saponjic was na afloop realistisch: ,,We kunnen één helft prima mee met de topploegen BFC en Arnhem. Maar daarna is het op door de vele blessures die we hebben. Dan komen we tekort in de breedte, omdat te veel spelers niet fit zijn en we onvoldoende kunnen wisselen. Dat breekt ons op dit moment op, omdat de jonge spelers nog niet zo ver zijn voor de top-5 van de eredivisie. Maar we blijven positief vooruitkijken en werken hard door aan de opbouw van dit team.”

Doelpunten Quintus: Nick Schot (5), Timo Blom (5), Marnix Roos (4), Ricardo Holman (4), René de Bakker (3), Youri Schutte (2), Troy Oranje (1) en Vince Zwirs (1).   

Quintus speelde een vlotte partij tegen Kwiek Raalte met als verdiend resultaat een 31-25 overwinning. Bij de rust was het al 18-11 voor het team van trainer/coach Rolf Schulte. Judith van der Helm had het naar haar zin en scoorde tien keer.

Bij 5-5 liep Quintus door Esmee Verbeek, Tess van der Knaap, Judith van der Helm en Jill van den Berg naar 9-5 met snelle combinaties en perfecte afronding. Die voorsprong gaf de Heulse ploeg in het eerste half uur niet meer uit handen. De marge werd zelfs door dezelfde schutters én Jara Datthijn via 16-9 uitgebreid naar 18-11 halverwege.

Ook na het wisselen hield Quintus de druk erop, waardoor de opponent uit Raalte niet dichterbij kon komen. Vooral de makkelijk scorende Judith van der Helm was nauwelijks af te stoppen en zorgde steeds voor de ruime voorsprong.

Met vijf doelpunten op een rij haakte Kwiek van 24-17 bij 24-22 toch nog even aan. Van der Helm en Van den Berg maakten vervolgens in de laatste periode het verschil met een serie trefzekere acties: 31-25.

Doelpunten: Judith van der Helm (10), Jara Datthijn (5), Jill van den Berg (4), Tess van der Knaap (3), Mirthe de Jong (3), Nina Koers (2), Phoebe Muller (1), Lynn Zwinkels (1), Esmee Verbeek (1) en keepster Lois van Rijven (1).

Vrijdag 20 oktober werd tijdens de training van de DC-selectie, de cheque van de actie RABO Clubsupport uitgereikt aan Quintus handbal. Dit gebeurde namens de RABObank door Puck van Holstein (die ook nog in haar jeugd succesvol handbal gespeeld heeft bij Quintus) aan onze voorzitter Eric van Steekelenburg. Dit gebeurde tijdens de training van de DC-selectie.

Door het grote aantal ondersteunende stemmen van Rabo leden mochten we het mooie bedrag van 3240,34 Euro ontvangen.  Van dit feestelijke moment is onderstaande vrolijke foto gemaakt.

Eric van Steekelenburg met de cheque naast Puck van Holstein van de Rabobank.

X