Wedstrijden op het scherpst van de snede, waar het erom gaat zijn het leukst om te spelen. Zo ook de wedstrijd tegen Westsite uit Amsterdam. De opdracht voor Quintus 2 was duidelijk, wilde het aansluiting houden met de top 5, dan zou er gewonnen moeten worden.

De wedstrijd begint rommelig, beide ploegen hebben moeite met scoren, maar het is Quintus 2 dat niet scherp begint aan de wedstrijd, en Westsite maakt daar handig gebruik van. De dames uit Amsterdam vinden de gaten in de dekking van de Westlandsen net iets te makkelijk, en daarom is Quintus 2 weer veroordeeld om in de achtervolging te gaan. De voorsprong van Westsite loopt niet hoger op dan 3 doelpunten, en met een grote krachtsinspanning aan het einde van de eerste helft is verschil teruggebracht naar 1 doelpunt. Ruststand 16-17.

Na rust ontvouwd zich een boeiend schouwspel, waarbij Westsite steeds aan de goede kant van de score blijft. Ook nu weer loopt het gaat op naar 3 doelpunten. Quintus 2 zet nog een keer aan en ziet de achterstand steeds verder teruglopen. Halverwege de tweede helft staat het zelfs gelijk, maar de Westlandse ploeg is niet in staat door te drukken.


De gelijke stand blijft op het scorebord tot het einde van de wedstrijd, in de laatste minuut van scoort Westsite echter de 29-30. Helaas voor Quintus 2 verdwijnt het laatste schot over het doel en is de wedstrijd gespeeld. Einduitslag 29-30.

Coach Willem-Jan Ruder na afloop: “Het is zo zonde dat we onszelf niet belonen. Op het cruciale moment zijn we niet in staat de trekker over te halen en laten we Westsite in de wedstrijd. Dit soort wedstrijden worden beslist in de details, en ook nu weer vielen de kaarten de verkeerde kant op. ”

De wedstrijd van aankomende zaterdag tegen de reserves van VOC zou om 20:40 moeten beginnen, maar de huidige maatregelen is het nog niet duidelijk of deze wedstrijd überhaupt doorgaat.

Zondag werd het laatste contract voor de damestenues getekend door de heer John Onings van Onings Holland Flowerbulbs. Een internationaal bedrijf rondom prachtige bloembollen: www.onings.com

Onings Holland geeft kleur aan de hele wereld. Door middel van de sponsoring geeft hij ook kleur aan onze vereniging. Hartelijk dank daarvoor! Met deze en alle andere sponsoren kan de Damesselectie de komende vier jaar rekenen op de steun van de sponsoren en zullen de speelsters er alles aan doen om zo goed mogelijk te presteren. 

Wat ontzettend mooi, dat de nieuwe kleding zondag klaar was. Dames 2 kon dus direct de strijd aangaan in de nieuwe kleding in de wedstrijd tegen Westsite D1.

Bij een bijzondere gelegenheid hoort een bijzonder foto:

John Onings wordt hier geflankeerd door zijn dochter Maud en nichtje Manon, die beiden in het nieuwe tenue aan de wedstrijd mochten beginnen.

Familie Onings bedankt voor de bijdrage en we vertrouwen op een mooie samenwerking.

Quintus verloor met 29-34 van landskampioen Aalsmeer en dat was op zich een alleszins redelijk resultaat. Vooral de openingsfase van de Westlanders was te slap en dat resulteerde in een snelle 1-7 achterstand. Er was te weinig druk naar het doel, er waren te veel technische fouten waardoor Aalsmeer via een serie breaks makkelijk kon scoren. Na een aantal omzettingen van het technisch duo Jack van Lier/Geert Hinskens ging het beter en kon de thuisclub voor de rust nog wat van de achterstand goedmaken.

Na het wisselen liet Quintus bij vlagen goed spel zien. Het harde werken in de verdediging leverde rendement op. Bovendien hielp het mee, dat Aalsmeer-coach Bert Bouwer flink doorwisselde binnen zijn team. Daardoor kreeg Quintus meer grip op het spel en kon zodoende een aantal malen goed omschakelen. De Westlanders misten echter te veel kansen om het gat nog kleiner te maken.

De coaches waren vooral tevreden over Hidde van Oorschot, die net als vorige week een prima partij speelde. De linkshander scoorde zesmaal. Ook Max van Zijderveld kon rekenen op een ruime voldoende. Hij speelde met flair en liet vooral ook in de dekking zijn waarde zien. Verder had hij een aantal goede omschakelingen naar de breaks. Doelman Paul Vis verrichtte een serie prima reddingen. Ard Vollebregt werd geroemd om zijn werklust in de verdediging en hij kreeg dit keer ook meer speeltijd in de aanval. Hij kwam tot vier doelpunten, evenals Yannick Boers. Karim Tamim speelde eveneens een goede partij. Hij kon veertig minuten worden ingezet en komt daarmee geleidelijk aan terug op zijn oude niveau.

AD Sport/ Peter Lotman

Foto: Paul Vis sr.

Beste leden, vrijwilligers en ouders,

Afgelopen vrijdagavond zijn de nieuwe corona richtlijnen aangekondigd die per zondag 28 november 17.00 uur. in gaan. Vanuit het bestuur en het corona team waren we in afwachting van het NHV en hoe zij dit willen gaan oplossen.

Lees hier hun blog.

Na het lezen van het blog en contact met het NHV zijn we zaterdagochtend met een aantal mensen van het bestuur en het corona team bijeen gekomen om te kijken hoe we hier als vereniging toch invulling aan kunnen gaan geven. Allereerst zijn we blij dat we mogen doorgaan met sporten, maar de nieuwe regels zorgen direct voor grote problemen met de trainingstijden. Er mag namelijk na 17.00 uur niet meer getraind worden op de accommodatie. Dit geldt niet voor onze Dames- en Herenselectie. Zij vallen onder de topsport en mogen wel in de avond trainen. BeNeLeague en Eredivisie wedstrijden mogen ook in de avond worden gespeeld.

Nu hebben we getracht om een oplossing te zoeken, binnen de regels die vanaf morgenavond gaan gelden, zodat ieder team toch één keer in de week kan gaan trainen. Het voorstel wordt nu als eerste gedeeld met de trainers. Zodra hier meer over te vertellen is, zullen jullie dit vernemen via de trainers en het corona team. Helaas nog even geduld. Maar we zoeken naar creatieve oplossingen en hopen op een ieders begrip en flexibiliteit hierin.

Met vriendelijke groet, het bestuur en corona team

Zaterdag stond de wedstrijd tegen PSV op het programma. De ploeg uit de lichtstad roert zich al jaren in de top van de eerste divisie en heeft de ambitie om naar de ere-divisie te promoveren. Daarvoor hebben ze de trainingsintensiteit verhoogd en dat maakt PSV tot een geduchte tegenstander.

Quintus 2 begint niet scherp aan de wedstrijd, en PSV maakt daar handig gebruik van. Daar waar de schutters van PSV makkelijk het net lijken te vinden, hebben de speelsters van de ploeg uit het Westland daar meer moeite mee. Daardoor kan PSV makkelijk weglopen en lijkt er halverwege de wedstrijd al een schier onmogelijke achterstand voor Quintus 2 op het scorebord. Ruststand 22-14.

Na rust zien we dat Quintus 2 scherper begint, langzaam begint het aan een inhaalrace, maar veel kleiner dan 7 doelpunten wordt het gat naar PSV niet. Wat de ploeg uit het Westland ook probeert, PSV lijkt altijd een antwoord te hebben. Daarmee speelt de ploeg uit de lichtstad de wedstrijd professioneel uit en houdt de 2 punten in Eindhoven. Eindstand: 43-34.

Coach Willem-Jan Ruder na afloop: “34 doelpunten maken is oké, maar 43 doelpunten tegen krijgen is niet iets wat ik vaak heb gezien bij onze ploeg. Dit keer hebben we het duidelijk in de dekking af laten weten, toch zijn er genoeg positieve aanknopingspunten naar de volgende wedstrijd ”

Zondag 28/11 speelt de ploeg uit Kwintsheul thuis tegen Westsite in Eekhout hal, Die wedstrijd start om 14:35 uur.

HIDDE VAN OORSCHOT EN YANNICK BOERS UITBLINKERS IN SFEERLOOS DUEL

Het begint geleidelijk aan een vast patroon te worden bij de handballers van Quintus. Driekwart van de wedstrijd kunnen zij gelijke tred houden met de tegenstander, maar in het laatste kwartier gaat het dan toch nog mis. Ook tegen Tongeren bleef de thuisclub bij tot 21-24, maar vervolgens ging er te veel verkeerd en werd Quintus alsnog naar een ruime 26-34 nederlaag gespeeld.

Naar de reden kan slechts worden geraden. Conditioneel kan het bijna niet zijn. ,,Nee”, zei ook coach Geert Hinskens na afloop, ,,we trainen hard genoeg, dus daar ligt het niet aan. Het is de scherpte. De concentratie verslapt en dan wordt de passing slordiger en het afronden minder. Daar werken we hard aan en dat zal in het tweede gedeelte van de competitie ook wel beter worden.”

Quintus verscheen gehavend aan de start van het duel. Om uiteenlopende redenen ontbraken Jordi van Erp, René de Bakker en Rick van Ravesteijn. Dat scheelt een slok op een borrel voor de Westlanders, die toch al niet over een al te grote wisselbank beschikken. Daardoor was op de rechterhoek Hidde van Oorschot aan de selectie toegevoegd. De pas 20-jarige linkshander deed het daar voortreffelijk. Hij scoorde zes keer en vooral de beheersing waarmee hij afrondde, was klasse. Ook verdedigend stond hij zijn mannetje, zodat hij in onze optiek mocht worden uitgeroepen tot de Man-van-de-Wedstrijd.

BESCHEIDEN

De van DWS afkomstige Van Oorschot bleef na afloop bescheiden toen hem werd gevraagd of hij zich nu definitief in het eerste team heeft gespeeld. Hij schrok er zelfs een beetje van. ,,Nou, nee, het ging nu lekker, maar ik moet me eerst nog meer waarmaken op de trainingen en in andere wedstrijden.” Het sierde de rustige hoekspeler, dat hij zich niet meteen op de borst sloeg.

Verder speelde óók Yannick Boers een prima partij. Hij scoorde makkelijk, nam de strafworpen onberispelijk en strooide ook met listige passjes naar zijn ploeggenoten. Als verdediger moet je hem steeds in de gaten houden, omdat hij altijd een verrassende actie in petto heeft. Ook heeft hij een scherp oog voor het lege doel bij de tegenstander. Tweemaal schoot hij over grote afstand de bal raak toen de keeper te laat terug was in zijn hok.

UITBLINKER

Ook Jordan Beukman was met vijf doelpunten op schot en pakte in de verdediging lekker stevig aan. Vooral de tweede helft blonk hij uit. Jammer was het, dat een aantal andere Heulse spelers beneden hun normale niveau bleven. Daardoor waren de wisselmogelijkheden te beperkt en waren er te veel zwakke schakels. Dat brak het team van Geert Hinskens/Jack van Lier vooral in het laatste kwartier op. Het balverlies zorgde ervoor, dat Tongeren met de behendige spelbepaler Arber Querimi naar hartenlust kon scoren. Over gebrek aan schotkracht vanuit de tweede lijn heeft de Belgische opponent namelijk, in tegenstelling tot Quintus, niet te klagen. Er was voor de Westlandse keepers Paul Vis en Cas van der Harst, die een goede tweede helft liet zien, weinig eer te behalen.

WEDSTRIJDRAPPORT

Amusementswaarde (***): Het was uiteraard sfeerloos in de publiekloze Eekhouthal. Sport zonder toeschouwers lijkt meer op een doordeweeks trainingspartijtje. De beide teams probeerden er nog wat van te maken met aardige aanvalsacties, maar ook Tongeren is geen ploeg die uitblinkt door sprankelend handbal. Schotkracht is hun grootste wapen.

Scheidsrechters (***): Mario Box en Rob Tuinstra floten een goede, degelijke wedstrijd. Je kunt zien, dat zij een jarenlange ervaring hebben als arbiters. Ze blijven rustig, overdrijven hun beslissingen niet en hebben een goed contact met spelers en coaches zonder steeds zo’n bestraffend vingertje.

Beste Spelers: Bij Quintus was Hidde van Oorschot een uitblinker en maakte ook Yannick Boers indruk. Bij Tongeren is Arber Querimi een lust voor het oog vanwege zijn behendige spel en het vrijspelen van ploeggenoten, die hem alleen niet altijd begrijpen. De schotkracht van Thomas en Nathan Bolaers en Florian Glesner is geweldig.

Doelpunten Quintus: Yannick Boers (7), Hidde van Oorschot (6), Jordan Beukman (5), Karim Tamim (3), Ard Vollebregt (2), Dean van Haeren (2) en Marc de Vreede.

Doelpunten Tongeren: Thomas Bolaers (6), Arber Querimi (6), Nathan Bolaers (5), Florian Glesner (5), Thomas Di Giacomo (4), Brian Meulders (3), Stephane Geradon (2), Hugo Rodado, Colin Glesner en Kelian Bique Francisque.  

AD SPORT/PETER LOTMAN

Het blijft voor de handballers van Quintus in de BENE-League elke week opnieuw knokken, incasseren en mentaal weer opladen. Steeds verliezen, is niet echt leuk, maar doelman Paul Vis gaat er niet onder gebukt. Integendeel, hij maakt een stabiele indruk en heeft al diverse malen zijn klasse gedemonstreerd. Tegen Tongeren hoopt hij zaterdag op een positief resultaat.

De 31-jarige doelman vol vertrouwen: ,,Ik verwacht tegen Tongeren een open wedstrijd. We spelen de laatste tijd steeds beter en raken ook steeds meer op elkaar ingespeeld. Zowel aanvallend als verdedigend zit er duidelijk progressie in. Tongeren heeft een paar goede spelers als Querimi en Devisch. Toch denk ik, dat als wij de goede lijn van de afgelopen weken doorzetten, we er een leuke, spannende pot van kunnen maken.”

Over dat vele verliezen dit seizoen wil Vis nog wel kwijt: ,,Ach, dat is natuurlijk niet leuk, maar we maken als ploeg elke wedstrijd steeds meer stappen. De sfeer is nog altijd goed en er wordt hard getraind. Er zit vooruitgang in. Het blijft bovendien toch altijd mooi om tegen de topploegen uit Nederland en België te spelen.”

VERSCHILLEN KLEINER

Vis vervolgt: ,,Ik verwacht, dat de verschillen in de tweede competitiehelft kleiner zullen worden en dat we wellicht nog wat punten kunnen sprokkelen. Dat is belangrijk met het oog op de NL-League daarna, waarin we gaan strijden voor handhaving in de BENE-League. Want dat is wat we beslist willen. We zullen dan in die tweede helft van de competitie op sommige momenten  slimmer moeten gaan handballen. Vooral moeten we het langer volhouden en niet steeds in de laatste tien minuten kopje onder gaan. Als we daarin kunnen verbeteren, zie ik ons nog wel voor verrassingen zorgen.”

Paul Vis is de laatste weken uitstekend in vorm. Hij heeft daar wel een verklaring voor. ,,Tegen Bevo ging het iets minder, maar ik mag zeker niet klagen  hoe het tot nu toe gaat. Ik zit lekker in mijn vel en krijg veel vertrouwen van onze trainers, Geert Hinskens en Jack van Lier. Bovendien raak ik meer en meer gewend aan het niveau. Verder is het ook heel prettig, dat de dekking steeds beter staat en de onderlinge samenwerking verbeterd is. Daardoor kan ik veel extra ballen pakken.”

EXTRA CONCURRENTIE

Lange tijd maakten Paul Vis en afwisselend Lars Hemmes en Cas van der Harst de dienst uit in het Westlandse doel. Maar sinds kort is daar extra concurrentie bijgekomen in de persoon van de pas 17-jarige Evan de Lange. Een jeugdtalent, dat onlangs in de tweede helft tegen Bevo de harten van de fans heeft gestolen met zijn fenomenale reddingen en zijn bravoure.

Paul Vis daarover: ,,Evan is een zeer groot talent. Ik kan enorm genieten van zijn kwaliteiten en zijn stijl. Er zit een goede kop op, zoals ze dat zeggen en hij leeft helemaal voor het handbal. Dat is mooi om te zien. Aan hem kan Quintus in de toekomst veel plezier beleven. Eindelijk weer een keeper die uit de eigen jeugd doorstroomt. De samenwerking met hem geeft mij trouwens ook weer nieuwe energie.”

RICK VAN RAVESTEIJN GESCHORST

Quintus kan zaterdag niet beschikken over cirkelloper Rick van Ravesteijn. De trefzekere schutter vanaf de eerste lijn is geschorst naar aanleiding van zijn rode kaart in de wedstrijd tegen Volendam. Hij kreeg van de Belgische scheidsrechters Broothaers/Janssens ook nog de blauwe kaart na een onschuldige schermutseling met Volendam-keeper Rob Goudriaan. Een omstreden kaart, waarvan de indruk bestond dat hij geseponeerd zou worden. Van Ravesteijn: ,,Ze schorsen mij voor uiterst onsportief gedrag en meedogenloze actie. Te gek voor woorden en onbegrijpelijk. Maar ja, ze willen hun ongelijk niet bekennen en het koppel niet betichten van een fout. Rob Goudriaan heeft ook gezegd dat het niks was. Gewoon duel om de bal. Ik baal er flink van. Geschorst om niks ondanks alle tegenargumenten die zijn aangeleverd. Ik had zaterdag tegen Tongeren graag meegedaan.”   

AD SPORT/PETER LOTMAN

QUINTUS VERLIEST IN ZUID-SPANJE IN SPECIALE DUELS 

Het Europese avontuur van de handbalsters van Quintus is voorbij. Zaterdag verloor het team van coach Fred Michielsen in Malaga met 37-23. De 37-33 zege een dag later was niet voldoende om uitschakeling te voorkomen. Niettemin is voor Fem Boeters de cirkel rond.

Fem Boeters keek met veel plezier uit naar de duels in Malaga. De Spaanse tegenstander riep bij de 19-jarige cirkelloopster van Quintus mooie herinneringen op. Twee jaar geleden debuteerde zij in de Europa Cup uitgerekend tegen diezelfde club. ,,En dat was toen supergaaf.”

Boeters is een talentrijke handbalster die precies weet wat zij wil in haar leven. Met haar sport en met haar studie. Doordeweeks is zij deelneemster aan de Handbal Academie op Papendal.  

,,Daar train ik van maandag tot en met vrijdag. Elke ochtend krachttraining en ‘s middags techniek/tactiek. Op woensdag komen we met Jong Oranje bij elkaar om ons voor te bereiden op de WK-kwalificatie eind november in Oostenrijk. Vrijdagavond train ik bij Quintus en dan zaterdag de wedstrijd.”

Ondanks haar drukke handbalprogramma besteedde zij ook aandacht aan haar studie. 

,,Eind augustus heb ik mijn opleiding afgerond als opticien. Sinds september ben ik tussen de trainingen door op dinsdag, woensdag en donderdag gestart met werken bij Pearle in Ede. 

ALLEEN IN HET BUITENLAND

Eerder dit jaar ging de ambitieuze handbalster op avontuur. ,,Eind februari ben ik gevraagd door Füchse Berlin om vanwege de vele blessures daar te komen handballen. Dat leek mij een gave kans te bekijken hoe het is om in het buitenland te spelen. Ik heb veel speeltijd gekregen van de coach en mezelf verder kunnen ontwikkelen. Een onvergetelijke ervaring. Promotie lukte net niet, op één doelpunt na. Fysiek is het een veel hardere competitie dan onze eredivisie. Ook heb ik kunnen meemaken hoe het is om alleen in een ander land te wonen.”

Boeters: ,,Uiteindelijk heb ik in juni toch de moeilijke keuze gemaakt om terug te gaan naar Nederland. Ik wilde nog minimaal één jaar de Handbal Academie volgen. Daar kan ik werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling en mezelf klaarstomen voor het buitenland op een hoger niveau. Mijn terugkeer naar Quintus was niet moeilijk. Sinds mijn zesde jaar speel ik daar en  het gesprek met de nieuwe trainer Fred Michielsen voelde goed.”

De cirkelspeelster en sterke verdedigster zit lekker in haar vel. Dat bleek onlangs in de EC-duels met het Portugese Alavarium waarin zij indruk maakte. Maar nóg meer deed zij van zich spreken in de competitiewedstrijd tegen DSVD. De makkelijk schietende handbalster scoorde maar liefst zestien keer. Ook in het handbal is dat een unicum.

BLIJVEN SCOREN

Boeters legt uit: ,,Door de 5:1 verdediging ontstond er veel ruimte aan de cirkel. De opbouwspeelsters maakten daar goed gebruik van door mij steeds met veel tempo aan te spelen. Naast al die doelpunten vanaf de cirkel heb ik door de snelle omschakeling van dekking naar opbouw ook veel break-outs kunnen lopen. Zo kon ik de hele wedstrijd blijven scoren. Dat was lekker spelen zo’n open verdediging.”

Fem Boeters heeft tegen Malaga ervaren, dat het niet altijd zó eenvoudig gaat. ,,Twee jaar geleden wonnen we beide wedstrijden en gingen naar de volgende ronde. Zij hebben zich  flink versterkt en dat was goed te merken. In de eerste wedstrijd hebben wij het onnodig weggegeven. Gelukkig hebben we het gisteren met een sterke wedstrijd goedgemaakt.”

AD SPORT/PETER LOTMAN   

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen PCA/Kwiek 2 uit Raalte op het programma. Een heuse topper in de eerste divisie want beide teams stonden vooraf aan de wedstrijd in punten gelijk. Bij winst stijgt een van de teams op de ranglijst en verliest de ander (tijdelijk) de aansluiting bij de top.

Het is duidelijk dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn. De scores vallen om en om en het blijft spannend. De keepers doen uitstekend hun werk, dus doelpunten zijn schaars. Toch is het Quintus 2 wat richting het einde van de eerste helft het heft in handen neemt, maar groter dan 2 doelpunten wordt het verschil nooit. Ruststand 13-11.

Na rust zien we eigenlijk hetzelfde beeld. De ploegen vechten voor wat ze waard zijn, en het lukt Quintus 2 maar niet om definitief afstand te nemen. Het verschil blijft rond de 2 doelpunten hangen, totdat in een keer Quintus 2 vergeet haar kansen af te maken. Kwiek 2 ruikt zijn kans schoon en neemt brutaal de leiding. Wat Quintus 2 ook probeerde het lukt maar niet om gelijk te komen. En ondanks dat de ploeg uit het Westland nog een laatste aanval heeft lukt het niet om de gelijkmaker te scoren. Eindstand: 24-25.

Coach Willem-Jan Ruder na afloop: “De druiven zijn zuur ditmaal, een punt was verdiend geweest. Het heeft niet zo mogen zijn. Zaterdag staat er weer een topper op het programma, dus daar gaan we met vertrouwen naartoe werken.”

Zaterdag 20/11 speelt de ploeg uit Kwintsheul uit tegen PSV in sporthal de Tempel, Die wedstrijd start om 20:50 uur.

Gisteravond heeft de overheid weer nieuwe richtlijnen aangekondigd waaronder ook nieuwe afspraken voor het bezoeken van binnen- en buitensport wedstrijden. Deze nieuwe regels gaan zaterdagavond 13 november om 18.00 uur in.

Dat houdt in dat iedereen vandaag 12 november nog wedstrijden mag bezoeken als zij hun corona toegangsbewijs (18+ jaar) kunnen laten zien, want vanaf morgen is dit helaas in ieder geval voor de komende 3 weken niet toegestaan.

Spelregels voor sport

Iedereen mag binnen en buiten sporten. De basismaatregelen moeten de kans op besmettingen voorkomen. De volgende regels gelden:

  1. Een coronatoegangsbewijs is verplicht op binnensportlocaties voor iedereen vanaf 18 jaar (bezoekers en sporters)
  2. Sporten in groepsverband is toegestaan.
  3. 1,5 meter afstand houden is niet verplicht bij wedstrijden en trainingen.

Regels voor publiek bij sportwedstrijden

Er is geen publiek toegestaan bij wedstrijden in de professionele- en amateursport.

Op bezoek bij Quintus Handbal

Indien je als vereniging een wedstrijd bij ons komt spelen dan mogen er (naast spelersgroep en staf) maximaal 6 rij-ouders de wedstrijd in de hal bezoeken.

Bij aankomst melden deze bezoekers zich bij de corona-coordinator die bij de hal aanwezig is. Ze mogen dan na de CoronCheck (18+ jaar) de zaal als groep betreden.  Na afloop vragen wij je om de zaal direct weer te verlaten, zodat de volgende groep naar binnen kan. Bij het bezoeken van de hal vragen we je om je zoveel mogelijk aan de basisregels (zie hieronder) te houden.

Thuiswedstrijd Quintus

Iedere wedstrijd hebben we ook een aantal vrijwilligers nodig die taken vervullen voor en tijdens de wedstrijd van een team. Denk aan wedstrijdtafel, corona- coordinator etc. Deze taken worden vaak uitgevoerd door ouders van het desbetreffende team. We hebben hier maximaal 6 ouders/ vrijwilligers per wedstrijd voor nodig. Invulling van de taken vindt plaats binnen de teams.

Livestream

Als vereniging kunnen we voorzien in Livestream (in hal 1) en we zullen ook proberen om zoveel mogelijk wedstrijden te laten zien. Link naar de livestream of anders via ons Youtube kanaal 

We proberen de richtlijnen vanuit de overheid zo goed als mogelijk op te volgen. Op de pagina www.quintushandbal.nl/corona-richtlijnen staat hier de allerlaatste informatie.

X