Afgelopen zaterdagmiddag werden de eerste Jumbo boeken uitgereikt aan Quintus handbal en Quintus voetbal. Beide voorzitters namen het eerste boek in ontvangst van Jumbo Koornneef. De gehele kantine zat vol met enthousiaste leden die graag hun plaatje en persoonlijke boek wilden zien.

Vanaf vandaag (maandag 28 oktober) kan er dan ook echt gespaard gaan worden bij Jumbo Koornneef in Kwintsheul. Misschien ook al gezien op de eerste pagina in het boek de mogelijkheid om gepersonaliseerde artikelen te bestellen.

Gepersonaliseerde artikelen bestellen via de webshop

Je vindt op je gepersonaliseerde album een unieke code waarmee je kunt  inloggen op www.myclubstars.store

Via deze webshop heb je de mogelijkheid om posters, mokken en/of sleutelhangers met je eigen Quintus handbal plaatje erop te kunnen bestellen!! Hoe leuk is dat!!!

WIST JE DAT een gedeelte van het bedrag van alle verkochte artikelen ook nog eens ten goede komt aan onze eigen vereniging? Dus ik zeg bestellen maar…. 😉  Een makkelijkere manier om nu onze vereniging financieel te steunen is er niet .😊

Nadat de besteltermijn (zie het formulier in het album voor de exacte datum) is verlopen, worden de artikelen geproduceerd.

Je moet wel rekening houden met een levertijd van ongeveer 3 weken. Je krijgt een berichtje wanneer je artikel binnen is en die kun je dan zelf ophalen bij Jumbo Koornneef in Kwintsheul. Let op, nabestellen is niet mogelijk!

Op zaterdag 26 oktober om 12.30 uur wordt symbolisch het 1e Quintus handbal/ Quintus voetbal Jumbo verzamelalbum uitgereikt aan de voorzitters. Ook alle individuele verzamelalbums per team liggen klaar en zullen worden uitgereikt. Alle teams (of een vertegenwoordiger) zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Vanaf maandag 28 oktober t/m zondag 15 december kunnen de plaatjes worden gespaard bij de Jumbo in Kwintsheul. Bij iedere 10 euro aan boodschappen krijg je een setje plaatjes cadeau. Wekelijks zijn er ook actieproducten waar je extra plaatjes bij ontvangt. Het sparen kan beginnen.

Het is een heel mooi boek geworden! Succes met sparen!

Gistermorgen zijn onze dames vertrokken naar Nantes, Frankrijk voor de dubbel tegen Nantes Atlantique Handball. Dit weekend spelen ze 2 wedstrijden tegen deze Franse profclub.

Op zaterdag wordt de wedstrijd om 20.30 uur gespeeld en zondag is wedstrijd om 18.00 uur.

Eventuele live streams zullen we hier vermelden en op onze Social Media kanalen. U kunt ook even kijken naar www.telenantes.com (de regionale WOS) in Frankrijk. Helaas is er voor de wedstrijd van zaterdagavond geen livestream. Mocht dit toch nog veranderen dan laten we het op deze pagina weten.

Voor zondag is via EHF TV de wedstrijd te volgen via: https://www.ehftv.com/int/livestream/nantes-loire-atlantique-hb-h-v-quintus/1766096

We wensen de dames heel veel succes dit weekend!

Afgelopen week ontvingen we het bericht dat onze oud dames 1 speelster en jeugdtrainster Hilda Bentvelzen-Helleman na een slopende ziekte is overleden. Zaterdag is Hilda met een indrukwekkende minuut stilte voor de wedstrijd tussen onze dames 1 en Handbal Venlo herdacht.

Hilda maakte deel uit van het damesteam van Van der Voort-Quintus dat in 1979 de eerste bekerfinale van het NHV won in sportpaleis AHOY tegen V&K uit Groningen. Een historisch succes voor onze club en een hoogtepunt in ons 50 jarig bestaan in de eredivisie.

Na haar actieve loopbaan ging Hilda samen met haar zus Loes de jongste jeugd (toen welpen genoemd) van onze handbalclub trainen.  Dit waren de jaren, dat de jeugdafdeling van onze club, na de opening van de Vander Voort-hal sterk groeide. 

Sport speelde een belangrijke rol in het leven van haar gezin. Haar zoons voetbalden en dochter Sanne handbalde. Zelf speelde ze na haar handballoopbaan graag tennis met vriendinnen. Hilda was samen met haar man Ben ook bijna altijd aanwezig bij de wedstrijden van onze selectieteams.

We wensen haar man Ben, haar kinderen en haar familieleden, in het bijzonder haar zus en maatje Loes, veel sterkte toe om het verlies van Hilda te dragen. De laatste periode van haar leven was door haar ziekte heel zwaar. Laat de leegte van haar overlijden zich voor haar geliefden vullen met mooie herinneringen, en wat handbal geheel passend bij het jubileum van 50 jaar dames eredivisie.

Zet jouw scheidsrechter dit weekend en komend weekend in het zonnetje!

In het weekend van 5/6 en 12/13 oktober zetten we alle scheidsrechters in het zonnetje. Speel je een uit- of een thuiswedstrijd eer en bedank dan je scheidsrechter met een leuk gebaar. Een bloemetje, een chocolaatje of iets anders leuks. Ieder gebaar is al top.

In het bijgevoegde filmpje zie je twee van onze kanjers die wekelijks voor Quintus fluiten – Denise Steringa en Merel van Zijderveld. Mocht je het ook leuk vinden om te fluiten of te gaan fluiten, neem dan eens contact op met Kees Jansen van de scheidsrechterscommissie – scheidsrechters@quintushandbal.nl

Fijn weekend en succes met de wedstrijden!

X